INCHIDE PAGINA PRINTEAZA PRODUS

Qsorb Coenzima Q10 (100 mg)- INDISPONIBIL

Sanatatea inimei

Suport pentru mentinerea in sanatatea muschilor inimii
Promovează energia celulelor

Prezentare: 90 caps

Brand: Smart Living

Producator: Nature s Value Inc. USA

Origine: USA

Aviz: AA nr 4225/10.11.2010

0 RON (TVA inclus)

INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE

Ca supliment alimentar, doua capsule pe zi.

DESCRIERE

Suport pentru mentinerea in sanatatea muschilor inimii 

Promovează energia celulelor

Antioxidant puternic

Aprobat de Institutul de Bioresurse Alimentare

Ce este CoQ10?

CoQ10 ( Coenzima Q10 ) este o substanta lipo-solubila prezenta in toate celulele organismului, care are proprietatile unei vitamine si indeplineste doua functii esentiale - produce energie celulara si este un antioxidant puternic.

Are o structura foarte asemanatoare cu cea a vitaminei E, dar efectul antioxidant al coenzimei este de mult mai puternic ; este de asemenea, cunoscuta sub numele de ubiquinone . Ubiquinone combină doi termeni pentru a descrie această substanţă - chinonă este un tip de coenzima omniprezenta. CoQ10 joacă un rol important în producţia de energie a organismului şi este o componentă esenţială a mitocondriillor , unde ajută la metabolizarea grasimilor si a carbohidratilor şi menţinerea flexibilitatii membranelor celulelor . CoQ10 este de asemenea implicata în producerea mai multor enzime cheie care sunt utilizate pentru a crea ATP ( adenozin trifosfat ), o molecula cheie de stocare a energiei . CoQ10 poate fi foarte importanta pentru viaţă .

Radicali liberi

Coenzima Q10 poate fi, de asemenea, un luptator eficient impotriva radicalilor  liberi, care pot afecta în mod benefic procesul de imbatranire . Pe masura ce imbatranim , producerea  de CoQ10 in organism scade cu mai mult de 80 % . 

Imbatrinire

Coenzima Q10 este capabila sa reduca viteza normala de imbatranire a organismului cu aproape 80% , sustin datele unui studiu recent realizat de New England Institute. Remarcabilul rezultat anti-imbatranire este posibil prin cresterea nivelului energetic, stimularea imunitara si blocarea actiunii radicalilor liberi care degenereaza celula.* (vezi studii aici - link)

Pentru că este atât de importanta pentru producerea de energie ,şi, prin urmare, viata , cercetatorii cred ca acest declin al CQ10 ar putea fi un factor în efectele imbatranirii asupra organismului uman .* (vezi studii aici - link)

Cele mai ridicate niveluri de CoQ10 se gasesc in tesuturile din organism, care lucrează cel mai greu , cum ar fi inima , ficat , etc.  Studiile iniţiale privind CoQ10 au constatat ca persoanele cu insuficienţe cardiace au avut un nivel foarte scăzut de CoQ10 , şi că suplimentarea acestuia este necesara . Deci, CoQ10 poate fi nu numai un luptător eficace impotriva radicalilor  liberi , dar ea poate de asemenea susţine sănătatea cardiovasculară . * (vezi studii aici - link)


*Acest produs nu are ca scop sa puna un diagnostic, sa
trateze sau sa vindece vreo boala.