CAUTARE
PRODUSE
CATEGORII
Adenom de prostata
Afectiuni cardiovasculare
Afectiuni hepatice
Afectiuni vasculare
Alergii
Anti cancer
Anti-fumat
Antiaging
Antioxidant
Antitumorale
Anxietate, Astenie
Arteriopatie
Artrita, reumatism
Astenie
Astm
Chimioterapeutice
Colesterol
Colon iritabil
Concentrare (probleme de)
Constipatie
Coxartroze, gonartroze
Crohn (boala lui)
Decalcifiere osoasa
Depresie
Diabet
Disfunctie erectila cronica
Dislipidemie
Ejaculare precoce
Fertilitate masculina
Heliobacter Pylori
Hemoroizi
Hipercolesterolomie
Hiperglicemie
Hipertensiune
Hipertrigligeridemie
Impotenta
Imunodeficienta
Infectie urinara
Insuficienta cardiaca
Insuficienta hepatica
Laxative
Luxatii, vinatai
Migrene
Osteoporoza
Par, piele, unghii
Produse pentru barbati
Produse pentru batrani
Produse pentru copii
Produse pentru femei
Produse pentru slabit
Sistem cardio vascular
Sistem imunitar
Sistem neurologic
Sistem osteo-articular
Sistem respirator
Sistem urinar
Slabire
Surmenaj intelectual
Ulcer gastro-duodenal
Plante medicinale
PAPALAU.
Denumiri populare: babuschi, basicuta de roseata, besica, boborea, bubuclie, buruiana de buba, cereasa
ovreiului, cereasa besicata, curcubatica, dalac, fusei salbatec, gherghinar, gogoase, iarba bubei, maselare, papala, pulpe de padure, puturoasa.
Compozitie chimica: fructele contin acid citric, substante amare (fisolina), contine alcaloizi, mucilagii, zaharuri, substante minerale, gust putin agreabil acru-amarui. Fructele se culeg la maturitate sunt comestibile atât crude cât si uscate. Se folosesc la prepararea dulceturilor, marmeladei, bomboanelor, contin zaharoza, acizi si o mare cantitate de vitamina C. Planta mai are clorofila, vitamine, etc.
Atentie! Planta în întregime este toxica în afara frunzelor. Se afla multa solanina. Se poate interveni cu carbune vegetal în cazurile de intoxicatie.
În traditia populara: decoctul fructelor se bea si se faceau spalaturi pe cap si corp în cazurile de eriteme, pelagra, etc. Cu decoctul partilor aeriene se spalau eruptiile si eczemele noilor nascuti. Boabele rosii, plamadite în vin, erau utilizate intern contra ascitei. Se mai folosea contra durerilor de masele si urechi. Fructele plantei se întrebuintau ca infuzie în tratamentul furunculozei.
Actiune farmaceutica: contra reumatismului, decongestiva, diuretica, febrifuga, laxativa. Se foloseste doar extern pentru ca intern ar putea produce intoxicatii.
Se poate folosi la urmatoarele afectiuni: dureri diverse inclusiv cele reumatice, furunculoze sau diferite
afectiuni ale pielii, intern se va lua cu precautie în litiaze, guta, reumatism.
Cantitatea maxima este de 250 ml infuzie împartita în cursul zilei luata cu înghitituri mici.
Preparare:
-Din 2 lingurite de planta se va face un ceai. Se pun în 250 ml apa clocotita. Se acopere pentru 10 minute dupa care se strecoara. Se aplica extern sub forma de comprese sau cataplasme.
ovreiului, cereasa besicata, curcubatica, dalac, fusei salbatec, gherghinar, gogoase, iarba bubei, maselare, papala, pulpe de padure, puturoasa.
Compozitie chimica: fructele contin acid citric, substante amare (fisolina), contine alcaloizi, mucilagii, zaharuri, substante minerale, gust putin agreabil acru-amarui. Fructele se culeg la maturitate sunt comestibile atât crude cât si uscate. Se folosesc la prepararea dulceturilor, marmeladei, bomboanelor, contin zaharoza, acizi si o mare cantitate de vitamina C. Planta mai are clorofila, vitamine, etc.
Atentie! Planta în întregime este toxica în afara frunzelor. Se afla multa solanina. Se poate interveni cu carbune vegetal în cazurile de intoxicatie.
În traditia populara: decoctul fructelor se bea si se faceau spalaturi pe cap si corp în cazurile de eriteme, pelagra, etc. Cu decoctul partilor aeriene se spalau eruptiile si eczemele noilor nascuti. Boabele rosii, plamadite în vin, erau utilizate intern contra ascitei. Se mai folosea contra durerilor de masele si urechi. Fructele plantei se întrebuintau ca infuzie în tratamentul furunculozei.
Actiune farmaceutica: contra reumatismului, decongestiva, diuretica, febrifuga, laxativa. Se foloseste doar extern pentru ca intern ar putea produce intoxicatii.
Se poate folosi la urmatoarele afectiuni: dureri diverse inclusiv cele reumatice, furunculoze sau diferite
afectiuni ale pielii, intern se va lua cu precautie în litiaze, guta, reumatism.
Cantitatea maxima este de 250 ml infuzie împartita în cursul zilei luata cu înghitituri mici.
Preparare:
-Din 2 lingurite de planta se va face un ceai. Se pun în 250 ml apa clocotita. Se acopere pentru 10 minute dupa care se strecoara. Se aplica extern sub forma de comprese sau cataplasme.
COSUL MEU
Cosul dumneavoastra este gol.

OFERTE SPECIALE

5-HTP
89 RON (TVA inclus)
66.75 RON (TVA inclus)

Colon Cleanser
59 RON (TVA inclus)
50.15 RON (TVA inclus)

Grapeseed Extract
49 RON (TVA inclus)
39.20 RON (TVA inclus)

EVA
35 RON (TVA inclus)
31.50 RON (TVA inclus)

Bio-Vitamin C 1000 mg
56 RON (TVA inclus)
53.20 RON (TVA inclus)

Green Coffee Bean Diet
44 RON (TVA inclus)
39.60 RON (TVA inclus)

Resveratrol 95%
45 RON (TVA inclus)
38.25 RON (TVA inclus)