CAUTARE

Dupa afectiune

PRODUSE
CATEGORII

Qsorb Coenzima Q10 (100 mg)- INDISPONIBIL

Sanatatea inimei

• Suport pentru mentinerea in sanatatea muschilor inimii
• Promovează energia celulelor

Prezentare: 90 caps

Brand: Smart Living

Producator: Nature s Value Inc. USA

Origine: USA

Aviz: AA nr 4225/10.11.2010

Stoc: nu

0 RON (TVA inclus)

buc

Cumpăraţi:

2 flacoane la fel, preţul este doar 0.00 RON fiecare. 5% reducere.

4 flacoane la fel, preţul este doar 0.00 RON fiecare. 10% reducere.

6 flacoane la fel, preţul este doar 0.00 RON fiecare. 20% reducere.

8 flacoane la fel, preţul este doar 0.00 RON fiecare. 25% reducere.

10 flacoane la fel, preţul este doar 0.00 RON fiecare. 30% reducere.

• Suport pentru mentinerea in sanatatea muschilor inimii 

• Promovează energia celulelor

• Antioxidant puternic

• Aprobat de Institutul de Bioresurse Alimentare

Ce este CoQ10?

CoQ10 ( Coenzima Q10 ) este o substanta lipo-solubila prezenta in toate celulele organismului, care are proprietatile unei vitamine si indeplineste doua functii esentiale - produce energie celulara si este un antioxidant puternic.

Are o structura foarte asemanatoare cu cea a vitaminei E, dar efectul antioxidant al coenzimei este de mult mai puternic ; este de asemenea, cunoscuta sub numele de ubiquinone . Ubiquinone combină doi termeni pentru a descrie această substanţă - chinonă este un tip de coenzima omniprezenta. CoQ10 joacă un rol important în producţia de energie a organismului şi este o componentă esenţială a mitocondriillor , unde ajută la metabolizarea grasimilor si a carbohidratilor şi menţinerea flexibilitatii membranelor celulelor . CoQ10 este de asemenea implicata în producerea mai multor enzime cheie care sunt utilizate pentru a crea ATP ( adenozin trifosfat ), o molecula cheie de stocare a energiei . CoQ10 poate fi foarte importanta pentru viaţă .

Radicali liberi

Coenzima Q10 poate fi, de asemenea, un luptator eficient impotriva radicalilor  liberi, care pot afecta în mod benefic procesul de imbatranire . Pe masura ce imbatranim , producerea  de CoQ10 in organism scade cu mai mult de 80 % . 

Imbatrinire

Coenzima Q10 este capabila sa reduca viteza normala de imbatranire a organismului cu aproape 80% , sustin datele unui studiu recent realizat de New England Institute. Remarcabilul rezultat anti-imbatranire este posibil prin cresterea nivelului energetic, stimularea imunitara si blocarea actiunii radicalilor liberi care degenereaza celula.* (vezi studii aici - link)

Pentru că este atât de importanta pentru producerea de energie ,şi, prin urmare, viata , cercetatorii cred ca acest declin al CQ10 ar putea fi un factor în efectele imbatranirii asupra organismului uman .* (vezi studii aici - link)

Cele mai ridicate niveluri de CoQ10 se gasesc in tesuturile din organism, care lucrează cel mai greu , cum ar fi inima , ficat , etc.  Studiile iniţiale privind CoQ10 au constatat ca persoanele cu insuficienţe cardiace au avut un nivel foarte scăzut de CoQ10 , şi că suplimentarea acestuia este necesara . Deci, CoQ10 poate fi nu numai un luptător eficace impotriva radicalilor  liberi , dar ea poate de asemenea susţine sănătatea cardiovasculară . * (vezi studii aici - link)


*Acest produs nu are ca scop sa puna un diagnostic, sa
trateze sau sa vindece vreo boala.